Image

Welkom

Heb je de lagere school met succes doorlopen of ben je op zoek naar een nieuwe school? Dan is ons secundair onderwijs iets voor jou.

Binnenkort kiest u samen met uw zoon of dochter een nieuwe school. Een belangrijke beslissing, die gepaard gaat met veel vragen en twijfels.

Is het onderwijs wel van goede kwaliteit? Wat zijn de toekomstmogelijkheden? Welke doorstromingsmogelijkheden zijn er? Maar vooral: waar zal mijn kind zich goed voelen?

Wij focussen ons op twee dingen: het welbevinden en de leerwinst van uw kind. Leerwinst leidt tot welbevinden, maar welbevinden leidt ook tot leerwinst. Elke leerling moet zich hier goed voelen, want studeren is meer dan alleen leren. Daarom staat de zorg voor uw kind centraal. Leerwinst streven wij na door middel van innovatief onderwijs. Het mooiste bewijs hiervan zijn de schitterende prestaties van onze oud-leerlingen aan de universiteiten en hogescholen.

Onze begeleiding van uw kind start nu al. We verwelkomen u graag op onze opendeuravond van 19 april 2024 tussen 17u en 19u, waar u kan kennismaken met de school en leraren. Alvast tot dan,
Voor ieders talent een keuzepakket!

Wat je graag doet, doe je beter!

Op Campus Bellevue kan je kiezen uit een van onze drie sterk uitgebouwde domeinen. Je kan op verschillende niveaus volgen. Talen voor de talenknobbels, mens voor de sociaal werkers en verzorgers van de toekomst en STE(A)M voor de ingenieurs, lassers en houtbewerkers van morgen.

3 Domeinen